Jouw recruitment partner in Sales!

Om te groeien heb je de juiste uitdaging nodig. Een uitdaging waarin je niet alleen de kans krijgt te laten zien wat je kan, maar ook de kans krijgt nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Binnen een organisatie met een bedrijfscultuur die aansluit bij jouw interesses en drijfveren en je ook in staat stelt je persoonlijke doelen te behalen. Hoe vind je zo’n organisatie in de wirwar van vacatures die dagelijks voorbijkomt?

Het DNA Matching Proces van Puur Sales

Het is onze missie de juiste mensen aan de juiste uitdaging te verbinden. Daar hebben we onze eigen aanpak voor ontwikkeld: het DNA Matching Process Een persoonlijke aanpak waarin we zorgvuldig kijken wensen, drijfveren én potentie van kandidaat en werkgever. Zo zijn we in staat om een mooie match te realiseren die ook op langere termijn werkt.

Hoe gaan we te werk?

We starten met een kennismakingsgesprek waarin we op informele wijze praten over je opleiding, kennis, vaardigheden, ervaring en motivatie. Maar we hebben het ook over jouw persoonlijke doelen en interesses. Waarin ligt voor jou de uitdaging? Welke doelen stel jij jezelf en hoe ziet je persoonlijke situatie eruit?

Zo leren we elkaar echt kennen en weet jij straks precies waar je aan begint. Voor ons is dat de sleutel tot een duurzame match. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!