Wie zijn wij

Dankzij onze ruime ervaring binnen sales, ICT en management kunnen we snel met ondernemingen schakelen. Omdat we zowel in de schoenen van werkgever als werknemer hebben gestaan weten we de wensen van opdrachtgever en kandidaat naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Zo vinden we sales professionals die zich meteen op hun plek voelen binnen jouw organisatie en het team naar een hoger niveau tillen.

 

Samen de diepte in

Iedere opdracht behandelen we met grote zorgvuldigheid. Wat is de bedrijfscultuur, de managementstijl, wat speelt er binnen de organisatie en wat is de concurrentiepositie? Waar zit de kern van de behoefte aan nieuwe sales professionals en wat is het niveau van de professionals die passen? We gaan graag samen met jou de diepte in.

Een lange termijn relatie

En daar stoppen we niet. Het vinden van de juiste mensen is één ding, ze houden een tweede. Dat vraagt om de juiste begeleiding. Ook in die tweede stap blijven we jouw business partner. We streven naar een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers, zodat we elkaar steeds beter leren kennen en begrijpen. Omdat wij resultaten willen neerzetten, net als jij.

Ons Team

Michiel van der Kwast

Managing Partner   PuurSales & PuurHR

Jan Willem van Heeckeren 

Recruiter PuurSales 

Silvana Hübner


Managing Partner PuurSalaris & PuurHR 

Annechien Braams

Recruiter PuurSalaris & PuurHR

Onze Missie & Visie

Missie

Uw organisatie laten groeien door het plaatsen van de juiste sales professionals op de juiste plek.

Visie

Met het door onszelf ontwikkelde DNA Matching Process gaan we doortastend en persoonlijk te werk in het recruitment proces. Hierdoor leren we opdrachtgever en kandidaat goed kennen en plaatsen we professionals die voor langere tijd verbonden blijven